Notícies
Foto: Arxiu Altafulla Ràdio
14 de març del 2024
Els bombers donaran consells de prevenció i actuació en cas d’incendi a casa, aquest divendres a Altafulla
L’Ateneu de Dones ha organitzat una xerrada en què també se sortejaran dos detectors de fum
El cos de Bombers de la Generalitat farà acte de presència a Altafulla aquest divendres a la tarda. Serà en el marc d’una xerrada organitzada a càrrec de l’Ateneu de Dones d’Altafulla, que tindrà lloc al Centre d’Entitats a partir de les 18:00h. L’acte duu per nom ‘Consells de prevenció i actuació en cas d’incendi a casa’, i el que pretén és que els assistents coneguin de primera mà tot allò que poden i han de fer per evitar o no prendre mal en una situació de foc al domicili.

La presidenta de l’entitat, Mercè Naval, ha explicat a Altafulla Ràdio, que l’acte és fruit d’una coincidència. I és que en una trobada casual entre ella mateixa i el conferenciant, que és bomber de professió, mentre conversaven sobre Altafulla i el territori tots dos van comentar que recentment un incendi havia cremat la cuina d’una casa del poble. I com que els Bombers de Catalunya periòdicament ofereixen tallers i formacions, la presidenta de l’Ateneu els va convidar a donar-ne una a Altafulla.

Mercè Naval ha donat importància al fet de saber com actuar davant d’un incendi a la llar, i per aquest motiu ha convidat a tothom qui ho desitgi a prendre-hi part. Això sí, per organitzar bé l’acte cal tramitar una inscripció prèvia, que es pot fer a través del telèfon 609 549 457. A més a més, entre tots els assistents, ha explicat la presidenta de l’Ateneu de Dones, se sortejaran dos detectors de fum per, precisament, prevenir incendis.

Ara per ara ja hi ha una quarantena de persones interessades en participar a la propera activitat que organitza l’Ateneu de Dones d’Altafulla. Una xifra que segons Naval, encara pot variar, perquè els incendis domèstics són els que afecten més directament a la ciutadania.
Mercè Naval, presidenta de l'Ateneu de Dones d'Altafulla
Mercè Naval, presidenta de l'Ateneu de Dones d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla