Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
31 de març del 2023
Els Castellers d’Altafulla celebren aquest dissabte a la plaça del Pou la primera diada de la temporada
Els liles fan d’amfitrions en una cita que compta amb la Colla Jove de Tarragona i la Colla Vella Xiquets de Valls
Els Castellers d’Altafulla celebren aquest dissabte 1 d’abril, a partir de les 18h, la primera diada castellera de la temporada 2023. La cita es durà a terme a la plaça del Pou, i els amfitrions s’acompanyaran de la Colla Jove de Tarragona i la Colla Vella Xiquets de Valls.

El cap de colla dels de Ca l’Ixart, Pol Munté, ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio, que tenen ganes d’arribar a plaça per les bones sensacions que els atorguen els assajos que han fet fins ara. Ha dit que és una oportunitat per rodar els castellers de cara a una “temporada llarga i en què volem fer coses importants”.

Per a la primera actuació del curs, Munté ha dit que portaran castells de sis, i que en un d’ells, el 4d6, s’estrenarà una acotxadora nova. També ha reconegut que els interessa fer molts pilars de quatre perquè la “canalla nova pugui rodar” i arribi amb la millor preparació que sigui possible a les diades més importants.

Cal recordar que enguany la il·lusió de la colla és doble, ja que celebra el seu 50è aniversari. L’efemèride és vista com una oportunitat més per animar a antics membres de la colla que recuperin les seves camises i acudeixin a fer pinya amb la colla, especialment a les diades que tindran lloc a Altafulla. De moment, la participació i el ambient als assajos és força positiva, com asseguren des de l’entitat.

Els Castellers d’Altafulla realitzaran aquest divendres a Ca l’Ixart l’últim assaig de preparació per a la primera diada de la temporada.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es