Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
29 de febrer del 2024
Els Castellers d’Altafulla comencen els assajos de la nova temporada aquest divendres
El cap de colla espera “màxima afluència” al local per, com a mínim, assolir les fites de l’any passat
Els Castellers d’Altafulla ja han començat a treure de l’armari faixes i camises després de tenir-les guardades pràcticament durant tres mesos. I és que aquest divendres 1 de març tornaran al pati d’assaig amb la idea d’arrencar una nova temporada. Els liles, com és tradició, han batejat la jornada com a “Sant tornem-hi”, amb el propòsit d’esperonar tan com sigui possible els membres de la colla i que el local s’ompli.

I de fet, el màxim responsable de la junta tècnica dels de l’Era de l’Ixart, Pol Munté, espera “màxima afluència”. Ho ha dit en declaracions a Altafulla Ràdio, i ha afegit que el volum de gent és el que acaba marcant el full de ruta de la temporada. El cap de colla, a més, ha afegit que cal assolir les fites de l’any passat, i que si és possible, poder “aspirar a alguna cosa més”.

El sostre de la temporada passada pels Castellers d’Altafulla va ser poder assolir l’anhelat 2 de 7, més que fotografiat a la plaça Mercadal de Reus. Preguntat per aquesta casa, el cap de colla, ha insistit que els objectius s’acabaran marcant a mesura que avanci l’any. Pol Munté ha dit que “s’ha de mirar de què és capaç el grup”, i que de moment encara és aviat per parlar de metes.

El primer assaig de la temporada dels Castellers d’Altafulla serà aquest divendres a partir de les 20h amb una prèvia al local, les primeres proves d’enguany a les 21h i, en acabar, un sopar de pa amb tomaca i música per arrodonir el vespre.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla