Notícies
Foto: Arxiu
25 de juny del 2021
Els ciutadans de 30 a 34 anys podran començar a demanar cita per vacunar-se el dilluns 28 de juny
Aquests són, precisament, els que ara s'estan contagiant més, i entre les quals avança de manera especial la variant Delta
Els ciutadans de 30 a 34 anys podran començar a demanar cita per vacunar-se el dilluns 28 de juny, segons ha anunciat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, que ha argumentat que l'objectiu és apropar-se com més aviat millor als col·lectius més joves.

Aquests són, precisament, els que ara s'estan contagiant més. A més, entre elles està avançant de manera especial la variant Delta, que ja representa el 30% dels casos.

Dijous de la setmana passada es va obrir el calendari de cites de les persones d'entre 35 i 39 anys, així que la setmana vinent es completarà la dècada dels 30.

D'altra banda, les persones amb la pauta completa que siguin contacte estret d'un positiu no hauran de fer quarantena. Així ho ha aprovat la Comissió de Salut Pública en la vuitena actualització del pla de vacunació.

En aquests casos, s'hauran de fer una prova PCR a l'inici i una altra al cap de set dies de l'últim contacte amb el cas confirmat, i es recomana evitar el contacte amb persones vulnerables i no vacunades.

Alhora, se'ls indicarà l'ús de mascareta en les interaccions socials, no acudir a esdeveniments multitudinaris i fer una vigilància de la possible aparició de símptomes compatibles.
Carme Cabezas, secretària de Salut Pública
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla