Notícies
Foto: Neus Gris
04 de desembre del 2015
Els comerciants d’Altafulla es reuniran per recollir propostes sobre la nova ordenança d’ocupació de la via pública
La normativa s’aprovarà en el Ple de Pressupostos del proper 22 de desembre, i no es començarà a aplicar fins el 2016
Els membres de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) es reuniran en els propers dies amb la intenció de recollir propostes i suggeriments sobre la nova ordenança d’ocupació de la via pública. Els propietaris ja es van reunir ara fa uns dies amb les regidories de Comerç i Consum, i d’Urbanisme per tal d’informar-se sobre aquesta nova normativa, i ara és el seu torn. La intenció és redactar-la de la manera més consensuada possible. El president d’ATECA, Lluís Canyellas, s’ha mostrat convençut que ambdues parts arribaran a una bona entesa.

De fet, l’Ajuntament i ATECA treballen ja conjuntament en diversos projectes. A hores d’ara hi ha signats alguns acords de col·laboració, i la relació que mantenen és molt cordial. El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, tot i reconèixer que està “acabat d’aterrar”, ha reconegut les seves “ganes de col·laborar i treballar junts”.

Aquesta nova normativa està previst que s’aprovi en la sessió plenària extraordinària del Pressupost de l’Ajuntament per a l’exercici 2016, que se celebrarà el proper dimarts 22 de desembre a les 4 de la tarda.

La seva aplicació es farà efectiva l’any vinent, i per dur-la a terme l’Ajuntament té previst obrir una línia de subvencions. Podran optar-hi aquells comerços que s’adeqüin a l’ordenança abans del mes de maig del 2017, i els que no ho facin dins d’aquest període disposaran d’un termini de tres anys.
Lluís Canyelles, president d'ATECA
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla