Notícies
Foto: Arxiu
30 d'abril del 2020
Els comerços poden demanar des d’aquest dijous noves ajudes per reactivar els seus negocis
La nova línia d’ajuts de la Generalitat s’adreça a comerç al detall i empreses d’artesania i moda afectades per la crisi
Des d’avui ja es poden demanar les ajudes que ofereix la Generalitat als empresaris i petits comerciants que, per l’estat d’alarma, han hagut de tancar el seu negoci o han vist com la seva activitat es reduïa. Concretament, per acollir-se als ajuts, caldrà justificar una reducció de la facturació del 70% respecte a la dels mesos de març i abril de l’any passat. Les empreses a les que va dirigida aquesta nova mesura són les de comerç al detall i serveis i també d’artesania i moda. Entitats territorials i sectorials de comerç, gremis i associacions de mercats municipals i ajuntaments també poden acollir-se a la línia d’ajuts.

Per això s’han definit un total de 7 programes d’ajuts, en funció de la tipologia dels demandants. Per acollir-s’hi cal fer la sol·licitud de manera telemàtica, i aportar la documentació necessària, a través del web de Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat).
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla