Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
19 d'agost del 2021
Els cursets de natació a la piscina d’Altafulla afronten la recta final d’un estiu satisfactori
Un total de 150 alumnes han participat en els tres torns que ja s’han dut a terme
Els cursets de natació a la piscina municipal d’Altafulla encaren la recta final de l’estiu. El passat dilluns 16 d’agost es va iniciar el quart i últim torn, que s’allargarà fins al divendres 27. D’aquesta manera clourà una nova edició, que ha estat força positiva pel que fa al nombre de participants, com ha reconegut el gerent l’empresa Iniciatives Esportives de Tarragona (IET), Iñaki Liarte, en declaracions a Altafulla Ràdio.

Durant els tres torns que ja s’han dut a terme, hi han passat 150 alumnes. Una cinquantena en cada torn, com ha especificat Liarte. A expenses de sumar els participants de les últimes dues setmanes, els responsables dels cursets estan molt satisfets perquè han pogut realitzar tots els cursets.

Durant l’agost, la ràtio d’alumnes ha passat dels 10-12 als 8-9. I és que com és habitual, aquest mes habitualment és “més fluix” que el juliol perquè la gent marxa de vacances.

Enguany, els cursets s’han tornat a oferir en quatre torns, adreçats a nens i nenes majors de 2 anys, i també a adults. El programa inclou cursets de natació per a infants de 2 i 3 anys; natació d'iniciació I, per a infants que no suren dins l'aigua; natació d'iniciació II, per a infants que sí que suren dins l'aigua, i d'iniciació III i adults, per a joves majors de 10 anys i adults que saben nedar.
Iñaki Liarte, gerent de l'IET
Iñaki Liarte, gerent de l'IET
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla