Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
06 de juliol del 2021
Els cursets de natació a la piscina d’Altafulla comencen amb una seixantena de participants
Les inscripcions segueixen al ritme dels darrers anys i s'espera que la tendència es mantingui tot l'estiu
Els cursets de natació que ofereixen l’Ajuntament d’Altafulla i el Consell Sectorial d’Esports durant els mesos de juliol i agost a la piscina municipal, han començat aquest dilluns 5 de juliol amb una seixantena de participants.

El gerent de l’empresa Iniciatives Esportives de Tarragona (IET), Iñaki Liarte, s’ha mostrat satisfet perquè, malgrat que l’activitat va tirar endavant més tard de l’habitual a causa de la pandèmia, s’han ocupat totes les places en el primer torn.

Enguany hi ha quatre torns adreçats tant a nens i nenes majors de 2 anys com a adults. El primer, ja en marxa, s’estendrà fins al 16 de juliol. El segon, del 19 al 30 de juliol; el tercer, del 2 al 13 d’agost; i el quart del 16 al 27 d’agost. Si bé el juliol és el mes on hi ha més participants, des de l’IET creuen que a l’agost es mantindrà la mateixa afluència.

El programa inclou cursets de natació per a infants de 2 i 3 anys; natació d'iniciació I, per a infants que no suren dins l'aigua; natació d'iniciació II, per a infants que sí suren dins l'aigua, i d'iniciació III i adults, per a joves majors de 10 anys i adults que saben nedar.
Els preus oscil•len entre els 50 i 55 euros, i les places es limiten a 6, 10 i 12 alumnes, respectivament. Respecte als més petits, hi haurà un monitori per cada dos infants.

Les inscripcions es poden tramitar mitjançant cita prèvia des del web de l'Ajuntament d'Altafulla (www.altafulla.cat) a l'apartat de cursets de natació, o bé, trucant al telèfon d'atenció ciutadana 977 65 00 08, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Cal remetre la inscripció i justificant de pagament al correu electrònic ila@tinet.org (Iñaki Liarte, telèfon 606 41 92 69). La ciutadania que es quedi sense cita prèvia, podrà enviar un correu electrònic a la mateixa adreça, i s’hi posaran en contacte per oferir aquelles places que hagin quedat vacants.
Iñaki Liarte, gerent d'Iniciatives Esportives de Tarragona
Iñaki Liarte, gerent d'Iniciatives Esportives de Tarragona
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla