Notícies
31 d'octubre del 2014
Els estudiants d’Altafulla celebren aquest divendres la Festa de la Castanyada
Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut vendran castanyes avui i demà en dos punts del municipi habilitats per l’Ajuntament
Els centres educatius d’Altafulla celebren aquest divendres la Festa de la Castanyada. En el cas de l’escola El Roquissar, al llarg del matí la castanyera ha visitat les diferents aules i s’han explicat contes per als més petits. No serà fins la tarda, però, quan se celebri la festivitat pròpiament dita amb la presència dels pares i mares, amb una ballada de diferents danses i la venda de castanyes a càrrec dels alumnes de 6è de Primària.

Molt similar serà la festivitat a l’escola La Portalada. A partir de les 3 de la tarda, les famílies podran gaudir d’una exposició de diferents productes de tardor al vestíbul del centre i a les aules d’infantil. Al pati, els alumnes també protagonitzaran diferents danses, i es vendran castanyes.

Pel que fa a les llars d’infants, la d’Hort de Pau obrirà les portes a mares i pares a tres quarts de 4 de la tarda, i la de Francesc Blanch ho farà a les 4. En tots dos centres les famílies, el professorat, i els infants menjaran castanyes i els panellets que al llarg de la setmana han elaborat els menuts.

A l’Institut no se celebra la festivitat. Tot i això, els alumnes de 4t d’ESO han venut castanyes als seus companys i als professors durant l’hora del pati; i avui i demà també ho faran fora del centre, amb la col·laboració de l’Ajuntament, en dos punts que s’han habilitat al municipi.

Pel que fa al Passatge del Terror que en d’altres edicions havia organitzat el Grup de Diables d’Altafulla, enguany no se celebrarà.
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla