Notícies
Foto: PIJ Altafulla
10 de març del 2020
Els municipis de la zona TRAC organitzen uns cursos de monitor i director de lleure a partir del 4 d’abril
Per a més informació cal visitar el PIJ d’Altafulla, trucar al 608 14 14 95 o al 977 65 24 68, o enviar un correu a pijaltafulla@gmail.com
Els municipis de la zona TRAC (Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i la Riera de Gaià) organitzen uns cursos de monitor i director de lleure per a joves majors de 18 anys, que començaran el pròxim 4 d’abril i finalitzaran el 24 de maig i el 14 de juny respectivament.

Els cursos els impartirà la Fundació Santa Maria de Siurana i es duran a terme els caps de setmana (excepte festius) a Torredembarra i Roda de Berà. El cost és de 150 euros el de monitor i 200 euros el de director per als joves empadronats a la zona TRAC, i de 180 i 250 euros, respectivament, per als no empadronats.

La Fundació Santa Maria de Siurana té un conveni amb la Fundació Pere Tarrés, que ofereix l’opció de realitzar pràctiques en alguns dels seus projectes educatius. Tot forma part, precisament, d’un projecte de dinamització compartit ‘Propera Parada’ i compta amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona.

Les inscripcions per als cursos de monitor i director de lleure ja estan obertes. Per a més informació, es pot demanar presencialment als punts d’informació juvenil de referència de cada municipi, que en el cas d’Altafulla, s’ubica al carrer de les Bruixes s/n, a la Pallissa de l’Era de l’Esteve; als telèfons 608 141 495 i 977 65 24 68; o al correu electrònic pijaltafulla@gmail.com
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es