Notícies
Foto: Altafujazz
10 de febrer del 2016
Els Ocine Les Gavarres oferiran abans de cada pel·lícula un espot publicitari del cicle de concerts Altafujazz
El salt a la gran pantalla coincideix amb la celebració aquest mes de febrer del cinquè aniversari de la iniciativa
El cicle de concerts Altafujazz s’ha convertit en els darrers anys en una cita de referència a nivell internacional. Aquest mes de febrer, la iniciativa celebra el seu cinquè aniversari amb una trajectòria més que consolidada al municipi en què hi han pres part en més d’una cinquantena d’ocasions artistes de gran qualitat d’arreu del món.

El responsable del cicle, Toni Pla, recorda que quan es va posar en marxa l’activitat al municipi el jazz tenia una presència molt esporàdica. Cinc anys més tard, reconeix que “compta amb una línia molt consolidada i molt demandada pels mateixos músics, i pel públic que cada primer dissabte de mes acudeix a la cita de la Pallissa de l’Era del Senyor”.

La intenció de Toni Pla, que continuarà al capdavant de la iniciativa, és seguir creixent. Tant és així que enguany el responsable del cicle ha apostat per donar un pas encara més enllà i fer el salt a la gran pantalla. A partir del proper mes de març, les sales dels Cinemes Ocine Les Gavarres de Tarragona oferiran als espectadors abans de cada pel·lícula un espot publicitari de 30 segons sobre l’Altafujazz. Un salt que Toni Pla espera que es tradueixi en “un major ressò i una major consolidació de la música en viu”.

Aquest mes de febrer, l’actuació prevista pel primer dissabte de mes s’ha hagut d’aplaçar una setmana de manera excepcional per qüestions d’agenda. En aquesta ocasió tindrà lloc el proper dissabte 13 de febrer a les 8 del vespre, i oferirà l’actuació de Sabina Witt ‘Chiquilladas pintorescas’.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla