28 d'octubre del 2016
Els panellets de dàtil, de crema, de xocolata, i els garapinyats, algunes de les novetats d’aquesta Castanyada
Les varietats de pinyons, de coco, i de fruita continuen sent les més venudes
Els panellets de pinyons tornaran a ser els més demandats aquesta Castanyada. Tot i que la situació econòmica de moltes famílies continua sent delicada, per Tots Sants és tradició comprar-ne, encara que sigui per fer-ne un petit tast. Així ho confirmen les pastisseries del municipi, que al llarg d’aquesta setmana ja han rebut molts encàrrecs. La major part de les vendes, però, es concentraran el mateix 1 de novembre.
Als panellets de pinyons els seguiran els d’ametlla, els de coco, i els de fruita, que també tenen molta sortida, així com algunes varietats innovadores que presentaran els pastissers per sorprendre la clientela. En el cas de la pastisseria Àngels d’Altafulla, en destaquen els de dàtil, els de crema, els de xocolata, i els garapinyats. Més enllà dels ingredients, la gent cada vegada valora més el fet que siguin naturals i d’elaboració diària.
Les castanyes i els moniatos també seran protagonistes aquests dies al municipi. Els alumnes més grans de les escoles de la vila i del Baix Gaià trauran les seves paradetes al carrer amb la voluntat de recaptar fons pel viatge de fi de curs. El producte de proximitat també continua sent una de les apostes més clares al nostre territori.
Responsable de la Pastisseria Àngels d'Altafulla