Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
31 de maig del 2023
Els pobles del Baix Gaià commemoren el Dia Mundial del Medi Ambient amb diverses accions
A la Torre hi ha una jornada de neteja al Roquer, i a Creixell un concert amb la cantata 'La veu de la Terra' i un taller de natura
Diversos municipis del Baix Gaià celebren aquest cap de setmana el Dia Mundial del Medi Ambient. És el cas d'Altafulla, Torredembarra o Creixell, que ho fan amb diverses propostes obertes a la ciutadania. En el cas del municipi torrenc, aquest dissabte, de 10h a 11.30h, organitza una jornada de neteja al Roquer amb la col·laboració del GETE-Ecologistes en Acció.

El punt de trobada serà l'aparcament del Port Esportiu. Els interessats a participar-hi han de fer inscripció prèvia a l'adreça de correu electrònic tarraco@ecologistesenaccio.cat.

CREIXELL CANTA A LA NATURA

A Creixell, la Coral de l'Escola les Eres, dirigida per la professora de música, Àngels López interpretarà la cantata 'La veu de la Terra'. Com expliquen des del consistori, el planeta és el personatge principal, i aixeca la seva veu per denunciar els atacs que rep des de fa massa temps. A la vegada, ens acosta a la infinitat de bones sensacions i sentiments positius amb els seus paisatges.

En acabar el concert, els infants que hi assisteixen podran fer un taller de natura dinamitzat per la Biblioteca Municipal.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla