Notícies
Foto: Orion Leim
02 de desembre del 2014
Els Punts d’Informació Juvenil de la Zona TRAC culminen aquest desembre la celebració del seu 10è aniversari
L’acte de cloenda tindrà lloc el dia 19 a partir de les 22:45h a la carpa que s’instal·larà a la urbanització de Clarà de Torredembarra
La celebració del 10è aniversari dels Punts d’Informació Juvenil de la Zona TRAC culminarà el proper 19 de desembre. El programa d’activitats es va posar en marxa el passat mes de juny als municipis que conformen el projecte ‘Propera Parada’ -Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, i Creixell. Des d’aleshores s’han organitzat diferents curses, sortides, competicions, i actuacions musicals, entre molts altres actes. Altafulla va acollir el mes de juny la Festa Jove d’Entitats, al juliol diferents activitats de cultura urbana, i aquest mes de novembre la tradicional Baixada de Trastos.

El projecte va néixer ara fa deu anys amb la voluntat de sumar esforços entre els quatre municipis que hi participen, i optimitzar els recursos dels quals disposen. La signatura oficial del conveni, però, no es va fer efectiva fins el 2009.

L’acte de cloenda tindrà lloc el 19 de desembre a partir de tres quarts d’11 de la nit a la carpa que s’instal·larà a la urbanització de Clarà de Torredembarra. Acollirà diferents activitats, entre les quals en destaquen una batucada, diferents actuacions musicals de les formacions Oscar Sánchez, Mad, De Mente Abierta, Dj David Now-Cristian Live, i Dj. Aaron Coello.

La vetllada disposarà de servei d’autobús gratuït. Els joves d’entre 10 i 17 anys en podran fer ús, prèvia inscripció al seu PIJ.
Sandra Ballester, tècnica del PIJ d'Altafulla
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla