Notícies
Foto: Pop per Xics
28 de juliol del 2021
Els Superherois de la companyia Pop per Xics arriben a Altafulla
Aquest dijous la plaça de l’Església acull l’espectacle musical i teatral que ensenya als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida
El programa d’activitats d’estiu d’Altafulla segueix el ritme que va encetar la Nit de Bruixes a mitjan mes de juny, i aquest dijous arriba una nova cita encarada al públic infantil. Es tracta de l’espectacle que els Superherois, de la companyia Pop per Xics, oferiran a partir de les 19:30h. a la plaça de l’Església i pel qual, des de la setmana passada, ja hi ha les entrades exhaurides.

Es tracta d’un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual, que en els últims cinc anys s’ha convertit en un referent a tota Catalunya. Aquest any els Superherois presenten un nou espectacle amb temes propis i un nou disc dirigit per David Rosell, que ha gravat i produït artistes com Txarango i Els Catarres entre d’altres.

Els Superherois asseguren que són energia, il·lusió i diversió. I ofereixen un espectacle musical i teatral que té la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida. Els Superherois es trobaran amb un enigmàtic personatge que els acompanyarà didàcticament en la recerca d’uns superpoders morals. A mesura que avança l’espectacle, el personatge en qüestió anirà evolucionant fins a convertir-se en un Superheroi “atípic”.
Fragment de l'espectacle dels Superherois
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla