Notícies
07 de gener del 2016
Els talls a la carretera N-340 es reprenen aquest dijous després de l’aturada de les festes de Nadal
Les entitats veïnals ebrenques han posat en marxa la campanya ‘Prou!’ per criticar l’alta sinistralitat al vial
Els talls de protesta a la carretera N-340 es reprenen aquest dijous. Coincidint amb les festes nadalenques, les entitats veïnals que impulsen les mobilitzacions contra la sinistralitat al tram ebrenc havien ajornat els actes reivindicatius fins passats Reis. Avui tornen a sortir al carrer per exigir la gratuïtat de l’autopista AP-7.

Un “aixecament de barreres” que per l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, un dels impulsors del ‘Pacte de Berà’ -també contrari a la situació que viu la carretera- continua sent “la solució definitiva”. Per al batlle altafullenc els talls són “l’única mesura que entenen des de l’Estat”. Una lluita que ara Fèlix Alonso podrà enfortir des de dins del Congrés dels Diputats. De fet, reconeix que aquest és un dels motius pels quals es va presentar com a candidat d’En Comú Podem per anar a Madrid. De moment, la intenció és que esdevingui el portaveu del grup de la Comissió d’Infraestructures, i membre de la Comissió de Foment.

Malgrat aquesta aturada nadalenca, la reivindicació a les Terres de l’Ebre s’ha mantingut viva aquests dies a través de la campanya ‘Prou!’, una iniciativa que pretén conscienciar els conductors d'aquesta via de la necessitat d'una “conducció segura”. L’acció es va posar en marxa el 24 de desembre. Un taüt que simbolitza les víctimes mortals dels accidents que hi ha hagut a la carretera N-340, un cartell que denuncia les rotondes que s'estan construint a la via, i diverses pancartes que reclamen la gratuïtat de l'autopista AP-7, van ser els protagonistes a les portes de la delegació del Ministeri de Foment de Tarragona.

La intenció ara és continuar pintant siluetes als punts on hi ha hagut accidents per conscienciar i sensibilitzar els conductors.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla