Notícies
Foto: Tarraco Surfers
18 de juny del 2021
Els Tarraco Surfers de Joan Reig, protagonitzaran el concert de la revetlla de Sant Joan a Altafulla
Una gran foguera al parc del Comunidor presidirà la nit més màgica de l'any junt amb el castell de focs dels Diables d'Altafulla
La revetlla de Sant Joan a Altafulla ja té un cartell d'actes més proper a la realitat dels anys anteriors a la pandèmia que no pas de la de 2020. Enguany l'Ajuntament d'Altafulla, a través de la regidoria de Festes, ha decidit tirar endavant una programació presencial al carrer amb actes acotats en aforament i encara amb les mesures restrictives vigents per la Covid, però que serveixen per vestir d'una manera més atractiva la benvinguda a l'estiu.

I ho farà al parc del Comunidor, amb un acte central com és el concert dels Tarraco Surfers, que lidera el músic constantinenc Joan Reig. D'aquesta manera es recupera una de les bases de qualsevol revetlla, la música.

Abans del concert, però, la revetlla del 23 de juny començarà a les 22:30 hores al mateix indret, a l'Era d'en Gatell, al Parc del Comunidor, amb la tradicional encesa de la foguera de Sant Joan amb la flama del Canigó. Tot seguit, a les 22:45 hores, els Diables d'Altafulla seran els encarregats de fer esclatar a l'Era de l'Ixart el Castell de focs de Sant Joan. Un fet que també ha destacat l'edil Àlex Cañas, ja que el foc del solstici d'estiu compartirà tornarà a ser present a la revetlla.

Des de la regidoria també s'informa que els horaris i la celebració de la revetlla es poden ampliar en funció de les noves mesures que marqui el PROCICAT, al mateix temps que fa una crida a celebrar una revetlla segura amb la família i els amics, evitar les grans concentracions de gent i amb molta precaució, tant per reduir possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Pel que fa a les entrades pel concert, ja es poden adquirir al preu simbòlic d'un euro al portal web www.altafulla.cat a l'apartat 'Venda d'entrades'. Inclou copa de cava i coca. L'aforament està limitat i serà obligatori l'ús de mascareta.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla