Notícies
Foto: Associació de Veïns de Brises del Mar
04 d'agost del 2021
Els veïns de Brises del Mar es concentraran per tornar a demanar la retirada dels blocs de formigó de la rotonda de Torredembarra
La subdelegació del govern a Tarragona “s’havia compromès” a retirar-los amb l’alliberament de les autopistes a finals d’agost
L’Associació de Veïns de Brises del Mar preveu convocar una concentració en la rotonda de Torredembarra, la que dona accés a l’AP-7, per demanar, una vegada més, que es retirin els blocs de formigó que obliguen als vehicles que procedeixen de la T-214 a fer 2,5 km més per entrar a la Torre des de fa tres anys.

En un primer moment, els veïns de la urbanització d’Altafulla pretenien concentrar-se per celebrar l’alliberament de l’ús del peatge. Segons els havia “promès” el subdelegat del govern a Tarragona, Joan Sabaté, aquest fet comportaria la retirada de les barreres ‘New Yersey’, com ha explicat un dels responsables de l’associació, Luis López, en declaracions a Altafulla Ràdio.

Des de la delegació, però, els han fet saber que una cosa no va lligada a l’altra, i que els blocs de formigó es mantindran on són fins que els informes tècnics de Fomento indiquin que ja no són necessaris.

Des de l’Associació remarquen la seva decepció perquè les autoritats corresponents hagin desatès les peticions per retirar les barreres ‘New Jersey’. A banda dels quilòmetres extra, la integritat i seguretat de les famílies que passen habitualment per la rotonda és el motiu principal que els mou, patent en les múltiples manifestacions que han dut a terme en els darrers tres anys.

Tot plegat, i si finalment no es retiren els blocs de formigó de la rotonda de Torredembarra, els conduirà a fer noves manifestacions a partir de setembre. Els veïns resten a l’espera de saber quan podran fer la primera concentració, que preveuen entre l’1 i el 3 del mateix mes.
Luis López, membre de l'associació
Luis López, membre de l'associació
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla