Notícies
Foto: Google Maps
23 d'agost del 2021
Els veïns de La Móra demanen regularitzar els aparcaments per fer front als problemes de circulació durant l’estiu
Els veïns denuncien que tenen problemes per trobar aparcament i per circular en diversos carrers de la urbanització
La Móra-Tamarit és un dels indrets amb més visitants durant l’estiu, concretament els mesos de juliol i agost. Les platges, el medi natural i l’entorn amb el Castell de Tamarit són un reclam per a molts banyistes i visitants. Això, però, suposa una problemàtica per als veïns de la urbanització, sobretot els que no tenen aparcament a casa, i que han d’estacionar el seu vehicle al carrer. Durant aquesta època ho tenen molt difícil per la gran quantitat de turismes que aparquen a la zona per anar a la platja o a donar un tomb.

És una situació que denuncia el president de l’Associació de Veïns La Móra-Tamarit, Francesc Garcia, en declaracions a Altafulla Ràdio, qui apunta a la gratuïtat dels aparcaments com una de les causes de la massificació de gent durant aquests mesos. Igualment, també ha reconegut que “els guals tampoc estan a l’ordre del dia”.

Per aquest motiu, Garcia considera que el primer que s’hauria de fer és “normalitzar els aparcaments” i després incorporar zones de pagament, com per exemple zones blaves. El president de l’associació de veïns lamenta, però, que l’Ajuntament de Tarragona no vulgui abordar la problemàtica.

El dels aparcaments és un dels diversos motius pels quals l’Associació de Veïns La Móra-Tamarit pretén convertir la urbanització de Tarragona en una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). El pròxim mes de setembre, de fet, es durà a terme una Assemblea, en la qual els veïns decidiran si segueixen endavant amb el projecte o no.
Francesc Garcia, president de l'Associació de Veïns La Móra-Tamarit
Francesc Garcia, president de l'Associació de Veïns La Móra-Tamarit
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla