Notícies
17 de novembre del 2014
En marxa els nous serveis de recollida de poda domèstica i deixalleria mòbil a Altafulla
Ambdós permetran reduir els impropis, i facilitar la recollida selectiva i millorar l'ús de les illes de contenidors
L'Ajuntament d’Altafulla posa en marxa aquest dilluns els nous serveis de recollida de poda domèstica i de deixalleria mòbil al municipi.
Un camió de l'empresa Fomento realitzarà una recollida quinzenal de la poda domèstica porta a porta. El funcionament és el mateix que se segueix amb la recollida de voluminosos, de manera que cal comunicació prèvia a l’Ajuntament, de forma presencial en horari d’oficines, o a través del telèfon 977 65 00 08.

La poda s'ha de deixar dins de bosses tancades i ha d'estar davant de cada domicili. El servei, cada primer i tercer dilluns, s’allargarà durant tota la temporada de poda, fins aproximadament el mes de març.

La ciutadania no haurà de pagar per aquest servei que té un cost d'uns 650€ al mes per al consistori. Sí que es sancionarà aquelles persones que deixin les bosses a les plataformes de les illes de contenidors o a la via pública sense haver avisat prèviament.

Pel que fa a la deixalleria mòbil, el servei es mantindrà tots els dilluns laborables de l’any. L’ordre dels punts de recollida serà pàrquing de l’Església de Baix a Mar, carrer Alcalde Pijuan, Brises del Mar, i plaça Catalunya, i l’horari de funcionament, de 9 del matí a 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda.

Aquest mes de novembre les dates previstes són els dies 17 i 24, i el proper mes de desembre l’1 i el 15, seguint aquest ordre i continuant-lo en el temps. S’hi pot dipositar tot tipus d'estris, andròmines, poda o aparells elèctrics que habitualment s'han de deixar a la deixalleria de Torredembarra.

La nova mesura permetrà reduir els impropis i facilitar a la ciutadania la recollida selectiva millorant també l'ús de les illes de contenidors.


Escolta les declaracions de Francesc Farré, regidor de Serveis.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla