Notícies
Foto: Neus Gris
15 de desembre del 2015
En marxa les tasques de pavimentació al carrer Martí d’Ardenya d’Altafulla
La setmana passada va arribar el primer camió carregat de pedra, i aquesta setmana es preveu que arribi el segon vehicle
La pròrroga de tres setmanes que va sol·licitar l’empresa encarregada de les obres del carrer Martí d’Ardenya d’Altafulla per a l’execució dels treballs s’ha reduït finalment a dues setmanes.
Ara fa uns dies, als problemes d’un subsòl molt dur difícil de perforar, se li va sumar la dificultat d’adquirir una pedra pel paviment molt específica i d’uns colors determinats que s’adeqüessin als de la Vila Closa. Uns problemes que no permetien complir amb els terminis de finalització previstos, establerts per abans de les festes de Nadal.

La regidoria d’Urbanisme ha pressionat per accelerar l’arribada d’aquest paviment, provinent d’una pedrera d’Andalusia, i ha aconseguit avançar la data una setmana. La regidora responsable, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que un camió ja va descarregar la setmana passada els primers setze palets carregats de pedra, i aquesta setmana ha d’arribar un segon vehicle. La previsió és que les obres estiguin enllestides entre Cap d’Any i Reis.

Més enllà de la pavimentació, el projecte de remodelació també ha inclòs la canalització soterrada d’aigües pluvials, la connexió dels desguassos de cada casa a la xarxa general, i el soterrament dels serveis elèctrics.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla