Notícies
Foto: Arxiu
28 d'abril del 2021
Encara hi ha temps per adquirir les targetes moneder amb 20 euros de regal aportats per l'Ajuntament d'Altafulla
La campanya 'Jo compro a Altafulla' contribueix a dinamitzar el comerç local i està tenint molt bona acollida entre les famílies
Les 200 noves targetes moneder que va emetre l'Ajuntament d'Altafulla en el marc de la campanya 'Jo compro a Altafulla' ja estan pràcticament totes en circulació però encara en queden de disponibles. Qui ho desitgi, i no n'hagi adquirit cap amb anterioritat, pot adreçar-se a l'oficina de Turisme i fer-se amb una d'aquestes abonant 20 euros. Aleshores rebran una targeta carregada amb un total de 40 euros que podran destinar a fer despesa als establiments locals ja sigui comerços, restauració o un altre tipus de serveis. Es tracta d'una iniciativa del consistori, que aporta 20 euros per targeta, per contribuir a dinamitzar tant el teixit comercial de la vila com dotar les butxaques dels veïns d'un ajut extra en aquests moments de crisi provocada per la pandèmia.

I sembla que la proposta està sent un èxit, ja que, de fet, es tracta d'una ampliació del primer llançament de targetes, quan se'n van posar en circulació 500. Ara, se sumen ja 700 unitats al carrer, el que suposa un moviment global de 28.000 euros, la meitat dels quals surten de les arques municipals.

La tècnica de Turisme d'Altafulla, Núria Barba, explica com s'està acollint la campanya entre la gent.

De les 200 targetes emeses encara n'hi ha prop d'una cinquantena disponibles i Barba ha volgut fer una crida perquè qui en vulgui una la passi a buscar per l'oficina ubicada a l'Era del Senyor. Explica també que inicialment hi va haver molta demanda, les targetes es van esgotar amb rapidesa i ara la situació s'ha estabilitzat.

Per adquirir i fer ús d'aquestes 200 targetes que hi ha actualment en circulació, hi ha temps fins al 23 de maig, sempre fent despesa als establiments adherits a la campanya. Posteriorment l'Ajuntament posarà en marxa una nova convocatòria d'aquests ajuts en forma de targetes, fent una nova remesa de 700 unitats més. Aleshores es podran recarregar les que s'hagin adquirit en anteriors ocasions (cal conservar-les) i adquirir-ne de noves en cas que no se n'hagin comprat mai cap. Els establiments locals tindran també una nova oportunitat per unir-se a la campanya i poder rebre els beneficis d'aquesta eina de despesa.
Núria Barba, tècnica de Turisme
Núria Barba, tècnica de Turisme
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla