Notícies
23 de desembre del 2015
Enllestits els treballs d’asfaltat de diversos carrers d’Altafulla
Les tasques de manteniment s’han centrat enguany en la plaça i el carrer de la Casera, en el camí de la Nou, i en el carrer Traginers
L’Ajuntament d’Altafulla ha posat el punt i final als treballs d’asfaltat que de forma anual realitza la regidoria d’Urbanisme per tal de mantenir en bon estat els carrers del municipi. Segons l’edil responsable de l’àrea, Marisa Méndez-Vigo, “petites intervencions que són molt necessàries” per millorar la imatge de la vila i el dia a dia de la ciutadania.

Una de les intervencions més destacada és la que s’ha dut a terme a la plaça i al carrer de la Casera. Una zona, segons ha explicat la regidora, en què mai s’havia fet cap intervenció. Els treballs s’han centrat en l’adequació de la majoria de voreres, en les canalitzacions soterrades, i en l’asfaltat.

Una altra de les actuacions que ha destacat Marisa Méndez-Vigo és la que s’ha realitzat al camí de la Nou, amb la voluntat, principalment, de millorar el trànsit de vianants.

També s’han realitzat tasques d’asfaltat al carrer Traginers. Ara fa tot just un any aquests mateixos treballs de manteniment es van centrar en l’adequació dels carrers Termes, Munts, i Caus.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla