Notícies
Foto: Mossos d'Esquadra
04 d'abril del 2024
Entra en funcionament la comissaria dels Mossos d'Esquadra al Baix Gaià
Altafulla celebra la posada en marxa de l'equipament i la incorporació d'una cinquantena d'agents que contribuiran a millorar la seguretat a tota la subcomarca
La nova comissaria dels Mossos d'Esquadra al Baix Gaià, ubicada a Torredembarra, ja és una realitat tant de manera física, l'edifici ja està acabat, com de manera funcional, és a dir, els agents que s'hi ha destinat ja hi han començat a treballar. Si bé la inauguració oficial d'aquesta nova 'estructura de comarca', com l'ha batejat en aquesta emissora el coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, es fa aquest divendres, des del cos policial s'ha anunciat que aquest dijous ja és operativa.

D'aquesta manera s'assoleix una de les fites i reivindicacions del territori més llargues en el temps, una demanda que respon a les dimensions del Baix Gaià i a la necessitat de donar cobertura en matèria de seguretat a tots els seus municipis. Especialment als que es troben a la costa i en períodes vacacionals, quan la població s'incrementa exponencialment. Des d'Altafulla, Molinera ha celebrat la posada en marxa de l'equipament i ha agraït que s'hagi materialitzat la promesa realitzada.

El coalcalde ha destacat que la presència dels Mossos d'Esquadra al territori no només serà molt benvinguda en els municipis de costa per mantenir una col·laboració estreta amb les policies locals sinó també, i específicament, a les poblacions d'interior, més petites, que no compten amb un cos de seguretat local. Ara, aquestes poblacions tindran al seu abast una cinquantena d'agents dels Mossos d'Esquadra a tocar de casa, pròxims, i que vetllaran per la seva seguretat.

La comissaria dels Mossos d'Esquadra se situa a la zona de la Nova Torredembarra, a la sortida de la vila en direcció Barcelona i a tocar del terme de Creixell. Disposa de tres plantes i una superfície total de 1.500 metres quadrats on s'hi preveu que hi puguin treballar fins a cinquanta agents que aniran incorporant-se progressivament. Per aquest divendres es preveu una visita institucional del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, que oficialitzarà la posada en marxa del servei amb una visita per a representants dels municipis i per als mitjans de comunicació.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla