Notícies
Foto: Govern de Catalunya
01 de març del 2024
ERC i PSC valoren positivament l’increment dels pressupostos de la Generalitat al Camp de Tarragona
Per aprovar els comptes encara manca, com a mínim, l’abstenció dels comuns, que demanen que s’abandoni el projecte del Hard Rock
ERC i el PSC han valorat el projecte de llei dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya, que suposen un increment de l’11,9% de la inversió respecte al 2023 al Camp de Tarragona. En aquest sentit, per la seva banda, la diputada al Parlament i portaveu d’ERC, Raquel Sans ha expressat que es tracta d’uns pressupostos “expansius i pensats per a la ciutadania”. I en aquesta línia, la diputada ha destacat la importància dels serveis públics als comptes del Govern.

Pel que fa als socialistes, el primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, ha explicat que el suport als pressupostos és “un acte de responsabilitat”, i considera que “tornar a invertir al sud és una bona notícia”.

Pel que fa al Hard Rock i a la no aparició del projecte als pressupostos, la diputada al Parlament Rosa Maria Ibarra ha insistit que confien en la paraula del Govern, que va dir que continuava la tramitació administrativa. Recordem que entre les partides pressupostàries més elevades destaquen gairebé 20 MEUR pel Tram-camp i 20 MEUR destinats a l’Hospital Joan XXIII.

El camí dels pressupostos s’ha aplanat amb l’acord entre ERC i PSC, però per a ser aprovats al Parlament encara es necessita, com a mínim, l’abstenció dels Comuns. La presidenta d'En Comú Podem, Jèssica Albiach, ha insistit que no hi donaran suport si s’aprova el pla director urbanístic del Hard Rock.

Albiach s’ha mostrat convençuda que si s’atura la tramitació del Hard Rock no s’haurien de pagar indemnitzacions.
Raquel Sans, portaveu d'ERC al Parlament
Kenneth Martínez, primer secretari del PSC al Camp de Tarragona
Jèssica Albiach, portaveu d'En Comú Podem al Parlament
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla