Notícies
Foto: Ajuntament de la Pobla de Montornès
09 de febrer del 2024
Es convoca el II Concurs de Microteatre de la Pobla de Montornès
La proposta torna després de l’èxit de la primera edició, i enguany se celebrarà el 9 de març amb quatre obres
L’Ajuntament de la Pobla de Montornès i el grup de teatre local Daltabaix han convocat la segona edició del Concurs de Microteatre del municipi. Després de l’èxit de la primera edició l’any passat, tots dos organismes han donat continuïtat a la proposta, que enguany se celebrarà el 9 de març.

La regidora de Cultura, Nadine Osaer, ha dit en declaracions a Altafulla Ràdio que aquesta continuïtat els ha de permetre “tenir més repercussió”. En aquest sentit assegura que tenen bones perspectives “per la cultura de microteatre que s’està establint a la zona”.

Les novetats d’enguany són que els grups representaran la seva obra una vegada en comptes de dues, i que serà el públic qui elegeixi la guanyadora. “És una manera d’involucrar els espectadors i fer-los participar de manera activa”, apunta Osaer. A la vegada, destaca que el format de microteatre és ideal per municipis petits com és el cas de la Pobla de Montornès.

Les companyies i les persones interessades en presentar les seves obres al concurs poden fer-ho físicament al consistori poblenc, o a través de la seva seu electrònica. Les bases es poden consultar en línia, i la data límit és el dilluns 19 de febrer. Aleshores serà el torn del jurat, que seleccionarà quatre propostes del total que s’hagin rebut.

L’objectiu del concurs, asseguren des de l’organització, “és fomentar el teatre amb la mostra de diferents actuacions d’obres de microteatre”. I per això contempla diversos premis: un primer guardó de 250 euros per a l’obra guanyadora, un premi de 75 euros per als altres tres grups, i 25 euros com a reconeixement al millor actor i a la millor actriu del certamen.
Nadine Osaer, regidora de Cultura de la Pobla de Montornès
Nadine Osaer, regidora de Cultura de la Pobla de Montornès
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla