Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 d'abril del 2020
FCC assumirà la setmana vinent el servei de recollida del cartró comercial a Altafulla
El servei modifica els seus horaris i es durà a terme els dimarts i els divendres, de 17 h a 18 h. De l’11 de maig al 31 d’octubre es potenciarà amb un tercer dia encara per concretar
El nou servei de recollida de la brossa a Altafulla ja fa una setmana que està en marxa amb la instal·lació dels nous contenidors, que en alguns casos s’han ubicat davant dels soterrats i en altres s’han col·locat en un lloc diferent per millorar l’accessibilitat als vilatans. La setmana vinent es durà a la pràctica un altre dels acords que contempla el contracte signat per l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT), la recollida del cartró comercial per part de l’empresa adjudicatària del servei al municipi, Fomento de Construcciones y Contratas (FCC).

Fins ara, la Brigada Municipal era qui assumia aquesta tasca. El canvi també comportarà una modificació dels horaris de recollida selectiva del cartró dels comerços, que s’han fixat els dimarts i els divendres, de 17.00 h a 18.00 h. Des de la regisdoria de Comerç del consistori es recorda que el cartó s’ha de deixar doblegat davant la porta de cada establiment.

Els nous horaris patiran una nova modificació a partir de la setmana de l’11 de maig, moment en el qual s’ampliarà el servei amb un tercer dia, que es notificarà degudament per part del consistori. L’acció es mantindrà fins al 31 d’octubre amb l’objectiu de potenciar la recollida del cartró en el període de més afluència al municipi, sobretot a l’estiu, on el sector comercial produeix molts més residus que en la resta de l’any, malgrat que enguany, la situació és una incògnita pels efectes del coronavirus.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es