Notícies
Foto: Fèlix Alonso Twitter
17 de novembre del 2023
Fèlix Alonso farà valdre la seva experiència parlamentària i negociadora en la nova legislatura des del Congrés de Diputats
L'exalcalde d'Altafulla no assumirà cap càrrec dins el nou executiu tot i assegurar que, si li proposen, podria encaixar en diferents àrees de gestió
L'exalcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, no formarà part del nucli dur del nou govern de coalició PSOE-Sumar i que aquest divendres ha començat a caminar amb la presa de possessió de Pedro Sánchez.

Preguntat per aquesta emissora, Alonso ha descartat incorporar-se al govern amb cap cartera ministerial ni amb cap direcció general, ja que afirma, que el seu grup (Sumar - EC) prefereix mantenir-lo com a parlamentari per la seva experiència i habilitats negociadores.

Així, la legislatura que, de facto, començarà quan es conformi el nou executiu comptarà amb l'altafullenc com a part de l'equip encarregat de negociar les diferents qüestions que hagin de passar pel parlament espanyol. Unes qüestions que es preveu que siguin costoses de debatre, ja que, recordem, la investidura del nou cap de l'executiu ha estat possible gràcies a l'acord entre vuit grups polítics, sis dels quals no entren a formar govern i als quals caldrà convèncer per tirar endavant les propostes que es plantegin en els pròxims quatre anys. Fèlix Alonso ha parlat a Altafulla Ràdio dels eu paper en aquest nou període que enceta com a Diputat.

Alonso compta amb experiència al Congrés de passades legislatures i ara hi torna després de tancar una etapa al 2019. La seva trajectòria com a director general de Consum al govern Balear el podria haver postulat com a responsable de l'Estat en aquesta àrea, si bé, pot ser que aquest àmbit no tingui una direcció específica en el nou executiu. Amb tot, Alonso afirma que si li proposen formar part de l'equip no dirà pas que no.

L'altafullenc ha explicat que presumiblement també dirigirà la vocalia d'alguna de les comissions del Congrés i afirma sentir-se molt content amb les tasques que assumirà els pròxims quatre anys.
Fèlix Alonso, diputat al Congrés per Sumar
Fèlix Alonso, diputat al Congrés per Sumar
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla