Notícies
30 d'abril del 2015
Tornen els contes de primavera del Consell Comarcal del Tarragonès
Al Baix Gaià, les narracions faran parada a la Riera de Gaià, Roda de Berà, Creixell, la Nou de Gaià, Salomó, el Catllar, i Torredembarra
El Consell Comarcal del Tarragonès torna a donar continuïtat aquesta primavera al cicle de contes infantils. Un projecte que es manté gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana, i en què hi participen els municipis de la Riera de Gaià, Perafort, Roda de Berà, Creixell, la Nou de Gaià, Vilallonga del Camp, Salomó, el Catllar, la Canonja, Constantí, el Morell i Torredembarra, a través de les seves biblioteques i els seus punts de lectura.

La Muntsa, la Karme, la Rat, l’Imma i l’Agustí, són els encarregats d’apropar als més petits un total de cinc contacontes al voltant de la música, que han estat batejats amb el nom de “Sol, mi, do... com més contes, millor!”.

El tret de sortida el donarà la Riera de Gaià amb la història ‘Cantem contant’. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte 2 de maig a les 11 del matí a l’espai Biblio-centre J. Manresa.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla