Notícies
30 d'abril del 2015
El Celler 9+ de la Nou de Gaià presenta els seus vins i caves a Hamburg per introduir-se al mercat alemany
És la segona ciutat alemanya que acull el programa de presentació de vins i caves catalans després d’una primera sessió a Berlín
Vuit cellers catalans van presentar la setmana passada a Hamburg els seus vins i caves davant una seixantena d'importadors, distribuïdors, restauradors i altres professionals del món del vi per introduir els seus productes o ampliar la seva xarxa comercial en aquest país. L'objectiu és que aquests contactes "vagin fructificant" i els vins catalans puguin penetrar en el mercat alemany.

Entre els participants hi havia el Celler 9+ de la Nou de Gaià. Un col·lectiu de viticultors i enòlegs que van posar en marxa el seu projecte l’any 2010. Elaboren vins blancs, vins negres, i caves, i estan especialitzats en viticultura ecològica i indústries vitivinícoles, assessoren en projectes de viticultura i enologia i també realitzen cursos de tast i presentacions de productes.

Els altres vuit cellers són Can Feixes (Penedès); Coma d'en Bonet (Terra Alta); Mas Ramoneda (Costers del Segre); Més que paraules (Pla de Bages); Ronadelles (Montsant); Vega Aixalà (Conca de Barberà) i Vinya els Vilars (Costers del Segre).

Hamburg és la segona ciutat alemanya que acull el programa de presentació de vins i caves catalans després de la primera sessió que es va fer a Berlín el novembre de l'any passat i que ja ha suposat diversos acords per comercialitzar els productes catalans a Alemanya. La segona edició del programa Weine aus Katalonien començarà el mes d'agost d'enguany i les inscripcions estan obertes fins al 29 de maig.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla