Notícies
04 de maig del 2015
Obert el període de preinscripcions a les llars d’infants municipals d’Altafulla
Els centres altafullencs ofereixen 56 noves places per al curs vinent 2015-2016, que incrementa la taxa en un 2%
La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla ha obert aquest dilluns el període de preinscripcions a les llars d’infants municipals.
Les famílies interessades en inscriure els seus fills ho podran fer fins el 15 de maig. Cal presentar l’imprès de sol·licitud, una fotocòpia del dni del pare, mare o tutor, una fotocòpia del llibre de família, i una fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant.

El 20 de maig es publicarà el barem; el dia 22, les llistes provisionals segons aquest barem; del 25 al 27 de maig tindrà lloc el període de reclamacions, que es resoldran el dia 29. El 2 de juny es publicaran les llistes definitives d’acord amb el barem, i en cas d’empat de punts tindrà prioritat aquell alumne que estigui empadronat a Altafulla. Aquest desempat tindrà lloc el 4 de juny a les 6 de la tarda. El llistat d’admesos es publicarà el 8 de juny, i el període de matriculació serà del 9 al 12 de juny.

Els centres altafullencs ofereixen per al curs vinent 2015-2016 56 noves places. En el cas de Francesc Blanc s’ofereixen 7 places a l’aula de Nadons (nascuts l’any 2015), 4 places a P1 (nascuts l’any 2014), i 6 places a P2 (nascuts l’any 2013). Pel que fa a Hort de Pau, les places són 7 a Nadons, 17 a P1, i 15 a P2.

La taxa s’incrementa de cara al curs vinent en un 2%, a excepció de la tarifa referent al menjar i el berenar que queda congelada.
Eva Martínez, regidora d'Educació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla