Notícies
04 de maig del 2015
En marxa la dissetena edició del festival Tàrraco Viva, en què hi tornarà a ser present Altafulla
El municipi incorpora l’espectacle ‘Les legions baiximperials’, i manté la representació dels gladiadors i la cerimònia del mar
El festival de reconstrucció històrica Tarraco Viva arrenca aquest dilluns amb prop de 400 actes. Fins el 17 de maig la ciutat retornarà al passat per recrear la vida a l'època romana. El festival torna a la normalitat després de l'edició extraordinària de l'any passat, dedicada als 2.000 anys de la mort de l'emperador August. Tot i recuperar el format, aquesta 17a edició incorpora novetats, com ara l'escenificació de diàlegs entre personatges històrics, nous tallers de cuina i un debat sobre el llegat d'August amb diversos especialistes com a cloenda del festival.

També Altafulla acollirà novetats en aquesta nova edició. El municipi del Baix Gaià tornarà a ser una de les seus del festival, en aquesta ocasió amb tres activitats, una més que en les darreres edicions. Incorpora l’espectacle ‘Les legions baiximperials’. Una recreació històrica que mostrarà com les antigues legions altimperials es van veure obligades a adequar-se als nous temps, el final de l’imperi romà. L’activitat tindrà lloc el diumenge 10 de maig a les 6 de la tarda al parc de Voramar.

Es mantenen dins del programa l’espectacle de recreació històrica ‘El món dels gladiadors a l’antiga Roma’, el mateix diumenge, també al parc, a les 5 de la tarda; i la cerimònia del mar ‘Navigium Isidis’, a les 7 de la tarda.

Dins del programa també hi ha previstes dues visites teatralitzades a la Vil·la Romana dels Munts, el dissabte 16 de maig a dos quarts d’11 del matí, i el diumenge 17 a la mateixa hora.
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla