Notícies
04 de maig del 2015
‘Altafulla, sí pot’ presenta públicament una candidatura “preparada per governar”
Defensen “el respecte, la convivència, la solidaritat, i el compromís com els valors per construir un futur millor per Altafulla”
L’agrupació d’electors ‘Altafulla, sí pot’ està convençuda que una altra manera de governar és possible. Un Ajuntament “proper i transparent que treballi pel bé comú i l’interès social, i que prioritzi la participació ciutadana, l’economia i els drets socials, la recuperació de béns de titularitat municipal, i el foment i el manteniment del patrimoni cultural i natural”. Uns pilars que han recollit en el manifest de l’agrupació, que aquest dissabte a la tarda ha donat el tret de sortida a l’acte de presentació oficial de la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Una llista que serà encapçalada per Juan Alberto Spuch, a qui seguiran Margarita Bonamusa, Juan Martínez de Marañón, Soledad Pérez, Francesc Guijarro, Mireia Egea, Juan Spuch, Laura del Carmen Berlinches, Jose María Hernández, Grabiela Isabena Gómez, i Fernando Barreneche. Com a suplents s’hi presenten Sandra Coll, i Jesús María Gómez.
Persones totes elles –segons l’alcaldable Juan Alberto Spuch- “preparades per governar”. Defensen “el respecte, la convivència, la solidaritat, i el compromís com els valors per construir un futur millor per Altafulla”.

La sanitat serà un dels punts principals del seu programa electoral. Juan Alberto Spuch ha defensat un model públic que s’ha de treballar des de l’Ajuntament. Ha presentat com a principal eina per fer front a la situació actual el Consell Comarcal de Sanitat, del qual l’administració local en forma part.

En aquesta mateixa línia s’hi ha referit una de les convidades a l’acte de presentació, Conxi Granados, del Cercle Podem de Vila-seca i representant de Sanitat del consell autonòmic. Ha criticat la privatització, i ha demanat “reflexionar sobre el model i els drets sanitaris que tindrem en un futur si no es posa fi a la política de retallades”.

Han estat al voltant d’una cinquantena les persones que s’han reunit a la Pallissa de l’Era del Senyor en aquest acte de presentació pública de la candidatura.
Juan Alberto Spuch, alcaldable d' 'Altafulla, sí pot'
Juan Alberto Spuch, alcaldable d' 'Altafulla, sí pot'
Conxi Granados, del Cercle Podem Vila-seca
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla