Notícies
05 de maig del 2015
El festival FIC-CAT de Roda de Berà publica la selecció oficial de les obres que competiran a concurs
La vuitena edició del certamen se celebrarà del 2 al 7 de juny
Els organitzadors del Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà, el FIC-CAT, ja han fet pública la selecció oficial de totes les obres que participaran a concurs en aquesta vuitena edició del certamen.

A banda de l’estrena ja anunciada de ‘Sonata per a Violoncel’, d’Anna M. Bofarull, durant els cinc dies del festival es podran veure els llargmetratges ‘El camí més llarg per tornar a casa’, de Sergi Pérez; ‘Stella cadente’, de Lluís Miñarro; ‘L’altra frontera’, d’André Cruz Shiraiwa; ‘Cuinant’, de Marc Fàbregas; ‘La fossa’, de Pere Vilà; i ‘Rastres de sàndal’, de Maria Ripoll. També es projectarà el Documental ‘Projecte Rwanda’, de Sergi Cervera; i una vintena de curtmetratges d’animació i ficció entre els quals en destaquen ‘Pitahaya’, d’Albert Espinosa; ‘Una nit’, de Marta Bayarri; ‘Tornem-hi’, de Ferran Carvajal; i ‘Interior. Família’, d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras.

En la selecció també hi ha una desena de videoclips de solistes i grups de tots els estils i procedències, així com una mostra important de propostes de centres educatius d’arreu dels Països Catalans.

La major part de les projeccions comptaran amb la presència de membres de l’equip tècnic i artístic i durant el Festival passaran per la catifa vermella cares reconegudes del món cinematogràfic.

Totes les produccions, repartides en les diferents sessions de la competició oficial, opten al premi del Jurat de cada modalitat, al premi del públic, al premi a la millor interpretació i a alguna possible menció especial. En total es repartiran 9.000 euros i un lot de material audiovisual per al centre educatiu que resulti guanyador. A més, d’entre totes les produccions seleccionades provinents de les comarques tarragonines i Terres de l’Ebre, en sortirà un
guanyador amb l’objectiu de potenciar la creació audiovisual dels realitzadors més propers.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla