Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
12 de gener del 2021
Comencen les obres de condicionament de la carretera TV-2021, entre Els Masos de Vespella i la Nou de Gaià
Els treballs, que s'allargaran 12 mesos, comportaran talls intermitents al trànsit amb pas alternatiu i desviament provisional en un dels seus trams
Aquesta setmana s'han posat en marxa les obres de condicionament de la carretera TV-2021, entre el final de la travessera urbana dels Masos de Vespella i la carretera T-202, dins els termes municipals de Vespella i la Nou de Gaià. Els treballs, que es duran a terme en un termini de 12 mesos, preveuen talls intermitents al trànsit amb pas alternatiu, així com el desviament provisional de vehicles al seu pas pel torrent de la Serralta.

Les obres afectaran un tram de gairebé 2,5 quilòmetres d'aquesta via, que forma part de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona. En aquest tram, on es troba l'accés a la zona escolar de la Nou de Gaià, s'efectuarà una millora de traçat amb una ampliació de la calçada de fins a 7 metres.
Les obres inclouen un nou pas sobre el torrent de la Serralta, donat que actualment no permet el pas simultani de dos vehicles. A més, el projecte preveu la canalització per a la fibra òptica al llarg de tot el tram per al seu desplegament posterior.

Es tracta de la segona fase del projecte de condicionament de la carretera TV-2021 entre Vespella i la Nou de Gaià, la primera de les quals va finalitzar l'abril del 2018.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla