Notícies
Foto: Arxiu
13 de gener del 2021
Nova sessió del taller de PIMEC i Comerç i Emprenedoria d'Altafulla per la dinamització de les empreses locals
El pròxim 19 de gener el taller impartit per la regidoria i la patronal empresarial estarà dedicat a reorientar objectius i estratègies
Tots aquells empresaris o autònoms d'Altafulla tenen una nova oportunitat de participar en una formació gratuïta que ofereix l'Ajuntament d'Altafulla en col·laboració amb PIMEC Comerç. Es tracta d'uns tallers que pretenen oferir diferents eines per a què comerciants i professionals puguin fer front a la crisi econòmica provocada per la pandèmia. La regidora de Comerç i Emprenedoria d'Altafulla, Natalia Sanz, destaca el valor que poden tenir aquestes formacions per als emprenedors locals.

Les sessions es van iniciar el passat desembre sota la premissa "Innovar, reinventar-se i col·laborar en temps de pandèmia" i aquest gener la proposta gira entorn de "Reorientar els objectius i les estratègies empresarials". La pròxima sessió amb aquesta temàtica serà dimarts vinent, el 19 de gener. És per això que des de l'Ajuntament d'Altafulla s'anima a tothom qui ho desitgi a inscriure's a la jornada i participar-hi. Es tracta de sessions que es realitzen de manera telemàtica i en horari de matí, d'11h a 13h.
La regidora Natalia Sanz destaca la voluntat del consistori de proporcionar ajudes als empresaris per afavorir que es puguin reinventar i trobar oportunitats en temps de crisi.

Per inscriure's cal inscripció prèvia mitjançant un formulari d'inscripció i cal enviar-lo a nbarba@altafulla.altanet.org per a rebre l'enllaç de la plataforma a través de la que es realitza la formació i poder assistir-hi.

Les pròximes cites del taller seran els dies 2 i 4 de febrer. Aleshores serà el moment de parlar d' "Habilitats de comunicació en temps de pandèmia". Sens dubte eines que poden resultar molt útils per dinamitzar el comerç en aquesta època de crisi i potenciar la coneixença dels serveis que ofereix cada professional.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Emprenedoria d'Altafulla
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Emprenedoria d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla