Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
16 de febrer del 2021
Els municipis de la Zona TRAC segueixen treballant en el projecte de dinamització compartit per als joves
Els mesos d’abril i maig es durà a terme un curs gratuït de control d’accessos, que permetrà presentar-se a l’examen de la Generalitat
Els ajuntaments dels municipis de la Zona TRAC, Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i la Riera de Gaià, i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) segueixen treballant en el projecte de dinamització compartit, amb una reformulació de les propostes per tal de poder-les oferir al jovent.

Actualment, s’organitza juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona un curs de control d’accessos, que permetrà als participants presentar-se a l’examen de la Generalitat mitjançant el qual s’obté el títol. La formació es dura a terme els mesos d’abril i maig a Tarragona, amb un procés de selecció al març, i consta de dues parts: una d’habilitats socials i per a l’ocupació, i una segona específica de control d’accessos.

El curs és gratuït, amb preferència per a les persones dels municipis de la Zona TRAC. Les persones interessades han de tenir entre 18 i 29 anys, han d’estar inscrits a la Garantia Juvenil (no estar estudiant ni treballant); tenir la ciutadania espanyola o d’algun dels països que integren la UE o estar en possessió del permís de residència de treball; i no haver estat condemnat per delictes contra les persones, el patrimoni, la salut pública, o justificar que els antecedents han estat cancel·lats.

La formació no garanteix l’accés directe al carnet, que habilita per treballar-hi, sinó que cal superar l’examen de la Generalitat, i sol·licitar-lo expressament. Igualment, s’espera que tots els joves que hi participin puguin obtenir-lo i trobar una sortida laboral a qualsevol dels espais que requereixen les funcions d’admissió i control d’accés al públic i aforaments.

Les inscripcions ja estan obertes, i es pot demanar informació als Punts d’Informació Juvenil de referència. En el cas d’Altafulla, els joves del municipi poden fer les seves consultes a través del telèfon 977 65 24 60 o envinat un correu a l’adreça electrònica pijaltafulla@gmail.com.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla