Notícies
Foto: Generalitat de Catalunya
16 de febrer del 2021
S’obre el termini perquè les persones afectades per un ERTO o un contracte fix discontinu accedeixin a les línies d’ajuts del Govern
També s’ha obert una altra línia de subvencions adreçada a petites empreses, cooperatives i autònoms amb treballadors en ERTO
Les persones afectades per la Covid-19 en l’àmbit laboral, més concretament per un ERTO o un contracte fix discontinu, des d’aquest dilluns poden accedir a les línies d’ajuts que el Govern ha previst per reduir l’impacte econòmic que això els ha pogut suposar.
La inscripció es podrà fer durant deu dies, fins al 25 de febrer, i l’ordre d’entrada no determinarà l’accés als ajuts. Es donarà prioritat a les rendes més baixes. Aquesta línia d’ajuts del Govern català està dotada amb 105 milions d’euros i es preveu que se’n podran beneficar unes 175 mil persones.

Aquest dilluns també s’ha obert una altra línia de subvencions per fer front a la crisi. Aquesta està adreçada a petites empreses, cooperatives, i autònoms amb treballadors a càrrec en situació d’ERTO.

En aquest cas la dotació econòmica és de 208 milions d’euros. El Govern aportarà 2 mil euros per treballador en ERTO, fins a un màxim de 30 mil euros per empresa.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla