Notícies
Foto: ATECA
22 de febrer del 2021
L'associació de comerciants i empresaris d'Altafulla posa en marxa una nova formació gratuïta en línia
Es tracta d'un cicle de xerrades i intercanvi d'experiències amb experts en gestió de negocis en temps de Covid
Amb l'objectiu de posar a l'abast dels seus associats les eines que els permetin millorar i impulsar els seus negocis, especialment en aquests temps de Covid-19, l'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA), inicia aquesta setmana una sèrie de píndoles formatives en les quals diversos experts en diferents camps empresarials, aproparan els seus coneixements al col·lectiu altafullenc i a aquelles altres persones que vulguin seguir aquesta formació online i oberta.

El coordinador d'aquestes sessions formatives i membre d'ATECA, Jano Francino, ha explicat a Altafulla Ràdio que l'Associació s'ha proposat oferir als seus associats un espai per formar-se i poder impulsar els seus negocis en una època de crisi com la que estem vivint.

ATECA iniciarà el cicle aquest dijous 25 de febrer, a les 18h a través de la plataforma Teams, amb una píndola formativa d'una hora de durada que impartirà Jorge Mateu Santaeularia, líder en Hospitality i Management Services. Aquest primer convidat aproparà als assistents els mecanismes per aconseguir una bona planificació operativa de Bars i Restaurants per sobreviure en temps de pandèmia. Mateu té més de 35 anys d'experiència al món de la indústria, l'empresa i la gestió d'equips.

Francino en destaca la seva experiència i apunta que les sessions s'aniran produint cada 15 dies amb experts en diferents àmbits.

Amb el webinar, al qual es podrà accedir fent la demanda d'inscripció i assistència gratuïta enviant un correu a info@ateca.cat, els assistents podran descobrir com treballar amb planificació, analitzar allò que funciona a la seva empresa i aconseguir millors resultats. La intenció d'ATECA és prolongar el cicle de les píndoles formatives diverses setmanes, abordant sempre temàtiques empresarials que beneficiïn al teixit comercial que té Altafulla. La idea és allargar aquestes sessions tot l'any. De moment, ja compten amb continguts programats fins al maig.
Jano Francino, coordinador formació ATECA
Jano Francino, coordinador formació ATECA
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla