Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
22 de febrer del 2021
L'Ajuntament de Creixell ofereix als membres de les meses electorals fer-se un test PCR gratuït
Presidències i vocalies de les 6 meses del municipi compten amb aquesta opció per avaluar el seu estat de salut després dels comicis de diumenge passat
L'Ajuntament de Creixell ha ofert a totes les persones que van formar part de les meses electorals la possibilitat de realitzar-se un test PCR després de la passada jornada electoral del 14F.
Aquest passat divendres, totes les persones que com a presidentes o vocals van formar part de les meses electorals de Creixell, s'han pogut fer una prova PCR gratuïta a través de la mútua de l'Ajuntament.

Des del consistori, igualment, s'ha volgut felicitar la bona feina i la implicació dels membres de la Policia Local, dels voluntaris de Protecció Civil i Mossos d'Esquadra pel bon funcionament de la jornada electoral del 14F a Creixell.

Aquesta jornada electoral ha estat, diuen, un bon exemple d'organització i de respecte a les mesures de prevenció

Així mateix s'ha fet extensiu l'agraïment a la ciutadania de la vila, a tots els veïns i veïnes pel seu civisme i compliment de les mesures de prevenció que va fer que no hi hagués incidències a la jornada electoral.

Precisament pel fet que aquesta jornada electoral s'hagi desenvolupat en un context de pandèmia per la Covid-19, cal posar en valor, expliquen, la bona feina dels membres de les meses electorals.

Per últim, en un comunicat, també es destaca la feina feta en l'organització de la jornada pels empleats municipals de l'ajuntament de Creixell, tant els d'administració general com Policia Local, també als voluntaris de Protecció Civil i el personal de serveis de la Brigada Municipal.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla