Notícies
Foto: Generalitat de Catalunya
22 de febrer del 2021
Aquest dilluns es reprenen les activitats extraescolars i el lleure educatiu
La majoria de restriccions es mantenen inamovibles, entre aquestes, el confinament comarcal i els horaris comercials i de restauració
Canvis poc substancials els que entren en vigor aquest dilluns després de l'última revisió de les mesures establertes pel Procicat per contenir la pandèmia. Les activitats extraescolars es poden reprendre amb un màxim de 6 alumnes o més participants si pertanyen al mateix grup bombolla.
A la pràctica, les activitats extraescolars de molts centres educatius ja ni tan sols van engegar aquest setembre en previsió de mesures restrictives i amb poc marge de maniobra. Pel que fa a les que es fan fora del centre escolar i que es mantenien telemàticament, compten, doncs, amb una nova oportunitat per recuperar el contacte presencial. El mateix ocorre amb les activitats de lleure educatiu.

També s'equipara l'esport federat i els consells esportius pel que fa a poder entrenar amb més de sis persones i participar en les competicions permeses. El Govern ha decidit no alleugerir les restriccions en constatar una tendència a l'aplanament de la corba epidèmica, fins i tot amb un mínim repunt en alguns indicadors, com ara l'Rt.

Arran d'aquest aparent canvi de tendència ocorregut aquests darrers dies, s'ha optat per mantenir una actitud de prudència en relació amb el gruix de les mesures, a l'espera de comprovar l'evolució dels indicadors durant els pròxims dies. Ho explica la consellera de Salut, Alba Vergés.

Així, doncs, es mantenen el confinament de país i també comarcal, el toc de queda nocturn i les limitacions horàries d'obertura i d'aforament tant d'establiments de restauració com de comerços no essencials.

Les activitats culturals continuen limitades a la meitat del seu aforament i els actes religiosos i les cerimònies civils seguiran amb un 30%.
Alba Vergés, consellera de Salut
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla