Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
07 d'abril del 2021
Activitat turística de màxims aquesta Setmana Santa a Altafulla
La gran afluència de visitants ha deixat millors xifres que en els punts més àlgids d’un agost qualsevol
Els establiments hotelers d’Altafulla i allotjaments diversos com Càmpings i lloguers turístics han fregat la plena ocupació en aquesta Setmana Santa gràcies a l’obertura de la mobilitat comarcal i a l’atractiu de la vila per al turisme de proximitat.

Si bé les perspectives en els dies immediatament previs a aquestes vacances eren optimistes, aquestes previsions s’han superat. L’afluència de visitants malgrat les restriccions encara vigents ha estat tan elevada que en general tant allotjaments com comerços i restauració, n’han estat beneficiats d’una manera bastant equitativa. Així ho ha explicat a Altafulla Ràdio el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla, Josep Maria Lloret. Per Lloret, de fet, hi ha pocs dies a l’agost, que superin el que ha representat pel sector aquesta Setmana Santa.

Pel que fa al compliment de les mesures de seguretat i al manteniment de les distàncies socials, Lloret afirma que pel que fa als establiments de restauració en general s’han complert si bé admet que és una situació complicada i que anant sobrepassats de feina és difícil poder estar en tot moment pendents si els clients es posen la mascareta o respecten bombolles.

El president d’ATECA creu que aquests dos mesos que venen abans de l’estiu poden ser una nova “travessa pel desert” per al sector comercial i turístic de la vila si es fa marxa enrere en mesures com la mobilitat i lamenta que encara no es puguin obrir els restaurants pel servei nocturn. Es mostra esperançat, això sí, en què les dades epidemiològiques acompanyin i es puguin relaxar algunes mesures com aquesta, que considera imprescindible per anar “sobrevivint” els caps de setmana.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla