Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
07 d'abril del 2021
Èxit en la 6a edició del Pleamar Vintage Market d'Altafulla
L'afluència de gent ha estat força elevada tant dissabte com diumenge, i el protocol de seguretat de la Covid-19 ha funcionat correctament
El Pleamar Vintage Market d'Altafulla tancava diumenge la seva 6a edició amb un balanç molt positiu. Tot i trobar-nos en una situació excepcional de pandèmia, l'afluència de persones que han passat pel parc de Voramar i de les que han assistit als concerts –enguany a la plaça Consolat de Mar- ha estat força elevada tant dissabte com diumenge. De fet per als mateixos organitzadors del certamen ha estat una sorpresa i, fins i tot, ha estat més satisfactori que altres anys, tenint en compte les circumstàncies. Nico Leo és un dels organitzadors i membre de l'Associació Pleamar.

Leo s'ha mostrat també convençut de l'oportunitat d'haver celebrat el Pleamar en les dates en què ha tirat endavant, una organització, ha dit, molt pensada, convençuts de la capacitat de poder-lo tirar endavant.

Per la seva banda la regidora de Turisme, Natalia Sanz, s'ha mostrat satisfeta perquè el protocol de seguretat i prevenció de la Covid-19 també ha funcionat molt bé. Les mesures han aconseguit, diu, que, malgrat la gran afluència de gent que s'hi ha apropat, la fira hagi estat un lloc segur.

Precisament, aquest ha estat un dels punts que més han valorat la quarantena de paradistes que han participat en la 6a edició de l'esdeveniment i així ho han traslladat als organitzadors. Era un punt també ben valorat pels visitants. Escoltem algunes d'aquestes persones.

En els pròxims dies, l'organització a càrrec de l'Associació Pleamar i l'Ajuntament d'Altafulla faran un balanç molt més acurat per tal de començar ja a preparar la 7a edició de 2022.
Nico Leo, responsable de l'Associació Pleamar
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Visitants i paradistes del Pleamar Vintage Market
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla