Notícies
Foto: Arxiu
07 d'abril del 2021
L'accident d'avioneta on va perdre la vida el torrenc Marc Francesch i el seu acompanyant es va deure a una "planificació errònia"
Són les conclusions d'un informe d'Aviació Civil sobre l'accident succeït el passat mes de novembre
Aviació Civil considera que la causa de l'accident d'avioneta on va perdre la vida el torrenc Marc Francesch el passat novembre va ser la "planificació errònia" del viatge de tornada. L'informe definitiu elaborat per la Comissió d'Investigació d'Accidents i Incidents ha determinat que el sinistre es va deure a la "falta d'adhesió a les regles del vol visual nocturn".

Així ho ha recollit aquest dimarts el Diari Més, que explica que això hauria provocat la desorientació espacial del pilot i l'eventual pèrdua de control de l'aeronau. Segons apunta aquest document d'Aviació Civil, es va produir una "omissió o una valoració errònia de les condicions meteorològiques".

La Comissió determina que a l'hora de preparar el vol hauria estat necessari estudiar la previsió meteorològica, ja que aquesta donava núvols en la latitud de vol de l'aeronau.

A l'aparell, un Piper Seneca de l'Aeroclub de Reus, viatjaven el torrenc Marc Francesch, vicepresident de l'Associació de Càmpings de Tarragona i president de l'agrupació local de Junts per Catalunya, i també David Garcia, un Mosso d'Esquadra de Cambrils. Es van estavellar al mar, a prop de la costa del Delta de l'Ebre, el passat 3 de novembre.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla