Notícies
20 de maig del 2015
La categoria ‘Jove 48 hores’ del Fic-Cat de Roda de Berà tanca el període d’inscripcions aquest dijous
Els treballs presentats es projectaran el 6 de juny al Casal Les Monges, on també hi actuarà el grup altafullenc Satèl·lit
El Fic-Cat de Roda de Berà ha apostat des de la seva primera edició per les creacions innovadores, fresques, originals, espontànies i joves. Aquests són, precisament, els objectius que persegueix la categoria ‘Jove 48 hores’. Una modalitat que als joves menors de 35 anys el repte d’enregistrar i editar un curtmetratge, de màxim tres minuts de durada, en un període de 48 hores –del 22 al 24 de maig.

Els treballs han d’incloure la premissa que requereix el concurs, la qual es farà pública el mateix divendres 22 de maig a les 4 de la tarda.
Per participar-hi, cal formalitzar la inscripció fins aquest dijous al portal web del festival, www.fic-cat.cat. Els treballs s’han d’allotjar en alguna plataforma de vídeo –abans de les 4 de la tarda del diumenge 24 de maig-. L’enllaç s’haurà de trametre a info@fic-cat.cat.

Els treballs presentats es projectaran el dissabte 6 de juny al Casal Municipal Les Monges de Roda de Berà, a dos quarts de 12 de la nit, just després de la projecció de videoclips. Un cop acabades les projeccions, el grup altafullenc Satèl·lit oferirà un concert al pati del Casal, on presentaran el seu darrer disc ‘Aeroports’. Hi haurà ressopó i beguda per a tothom.

El treball guanyador del ‘Jove 48 hores’, així com de la resta de categories, es donarà a conèixer durant la cloenda del festival, que tindrà lloc la tarda del diumenge 7 de juny al Casino Municipal de Roda de Berà. El premi serà un guardó i 500€ en metàl·lic.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla