Notícies
Foto: Arxiu
29 d'abril del 2021
Tarragona presentarà al·legacions al projecte de tramvia del Govern perquè connecti la ciutat amb Reus
Ara, la primera fase del Tren-tram està en exposició pública, i des del consistori demanen que el disseny de les fases posteriors es faci des del territori
Tarragona aposta perquè el tren-tramvia connecti la ciutat amb Reus passant en paral·lel a l'N-340. El consistori ha confirmat que presentarà al·legacions al projecte de tramvia elaborat pel Govern català i que ara està en exposició pública. L'Ajuntament pretén que el traçat passi per on hi ha més demanda i que garanteixi la intermodalitat.

Aquestes propostes s'han concretat en els tallers participatius promoguts per l'Ajuntament per debatre sobre el projecte de tren-tram i que han acabat aquest dimarts. En aquestes jornades hi han participat col·legis professionals, entitats socials i empresarials, plataformes de suport al transport públic i partits polítics.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, n'ha detallat les conclusions aquest dimecres. Ha explicat que no veuen amb bons ulls que els tramvies passin per la línia de tren Reus-Tarragona, com planteja la Generalitat, perquè s'acabaria saturant. L'Adif també ha presentat al·legacions en aquest sentit.

Ricomà defensa que la millor opció seria fer una variant en ample internacional que connecti les dues ciutats en paral·lel a l'N-340 i que arribi fins a la plaça Imperial Tàrraco.

El que ara està en exposició pública és la primera fase del Tren-tram. L'alcalde de Tarragona ha demanat que el disseny de les fases posteriors es faci des del territori, amb la coordinació de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona.
Pau Ricomà, alcalde de Tarragona
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla