Notícies
Foto: Arxiu
30 d'abril del 2021
Servei de sopars a taula permès a interior i exterior a partir del 9 de maig
És una passa més en la desescalada de les mesures establertes pel Procicat per contenir la pandèmia i que s'ha anunciat aquest divendres
El Govern preveu que la restauració pugui reobrir al vespre a partir del 9 de maig, un cop decaigui el decret d'estat d'alarma. I ho podrà fer tant a l'interior com a l'exterior. De moment, recordem, només ho pot fer fins a les 17 hores i pot servir menjar per endur als vespres.
Tot i que inicialment s'havia obert la porta des de l'executiu a plantejar aquesta mesura ja de cara a aquest mateix dilluns, finalment s'ha decidit esperar uns dies més a l'espera de com evolucionen els indicadors de la Covid-19.

La mesura, previsiblement, anirà acompanyada d'una reducció en l'horari del toc de queda, ja que aquests establiments podran obrir fins les 23h.

Cal recordar que fa 4 mesos que els restaurants no poden servir sopars a taula. Ja que el passat 20 de desembre, va ser l'últim dia que bars i restaurants en què ho van poder fer.
Pel que fa a la resta de mesures, la majoria es prorroguen i per tant es manté el confinament perimetral de Catalunya, els bars i restaurants dels centres comercials poden continuar oberts i les reunions socials no tenen límits de bombolles. Igualment es manté la presencialitat completa als estudis de batxillerat i cicles formatius, recuperada aquesta setmana.

El que sí que es modifica ja dilluns dia 3 de maig és una mesura que afectava els parcs d'atraccions, que ara ja podran obrir.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla