Notícies
Foto: Generalitat de Catalunya
03 de maig del 2021
Enllestit el gruix de les obres de millora de la carretera T-202 entre La Nou de Gaià i Salomó
El treballs, que permetran millorar la seguretat i la comoditat de circulació a la via, suposen una inversió d'1,5 MEUR i es podrien enllestir definitivament a l'estiu
Recta final dels treballs de condicionament i millora de la carretera T-202 entre Salomó i La Nou de Gaià. Una via en la que s'ha millorat el ferm i la visibilitat en alguns dels seus trams, amb revolts pronunciats, gràcies a la creació de cunetes que es poden trepitjar i que, per tant, atorguen un afegit d'amplada en aquests trams concrets, una vintena en total. També s'ha millorat del drenatge de la via i s'han adequat les barreres de seguretat, amb la instal•lació d'elements de protecció per a motoristes en els trams on és necessari.

Finalment cal destacar especialment significatiu per a la vila de Salomó, la construcció d'un camí per a vianants i ciclistes de fins a 3 metres d'amplada. Es tracta d'una actuació a la que només falta consolidar uns últims serrells ja que pràcticament ja està enllestida.

L'actuació permetrà afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció en aquesta carretera, que presenta un traçat força sinuós i té una amplada de 5 metres sense berma. Els treballs abasten el tram de 5,7 quilòmetres de la T-202, des del sud del nucli urbà de Salomó, passant per Vespella de Gaià, fins al nord del nucli urbà de la Nou de Gaià.

L'alcalde de Salomó, Antoni Virgili, ha valorat la intervenció.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va visitar divendres aquestes obres a Salomó i va destacar la inversió que suposen pel departament, amb 1,5 milions d'euros.

Aquesta obra s'emmarca en un programa de pavimentació de cunetes que el Territori i Sostenibilitat està desenvolupant en diverses carreteres del Camp de Tarragona. Al Tarragonès, estan també incloses la T-204, entre Salomó i Montferri, i la T-214, entre la Riera de Gaià i Altafulla.
Antoni Virgili, alcalde de Salomó
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla