Notícies
Foto: PortAventura World
03 de maig del 2021
PortAventura World reobrirà el 15 de maig set mesos després
La companyia ha invertit més de 5 MEUR en mesures de seguretat per la Covid-19, i manté els límits d’aforament i l’ús de mascareta
PortAventura World obrirà portes el 15 de maig. Així ho ha anunciat després que el Procicat confirmés que a partir d’aquest dilluns 3 de maig, els parcs d’atraccions podien reobrir set mesos després d’haver hagut de tancar a causa de la pandèmia de la Covid-19.

El parc temàtic havia d’iniciar la nova temporada el 27 de maig, però ho va haver de posposar, a l’espera que arribés el permís de la Generalitat. Ara, d’aquí a dues setmanes s’obrirà Port Aventura, Ferrari Land i tres dels hotels del complex. El Caribe Aquatic Park, que l'any passat va estar tancat, s'activarà el 23 de juny.

La companyia ha invertit més de 5 MEUR en mesures de seguretat per la Covid-19. En aquest sentit, manté limitacions d'aforament als parcs i l'obligació de dur mascareta. L’anunci l’ha fet el director general de negoci de PortAventura World, David García.

Com a novetats de la temporada hi haurà la presentació d'un nou personatge de Barri Sèsam, Big Bird, i un nou 'meet and greet' de Shrek que s'estrenaran el 23 de juny. A partir del 29 de maig, a més, també es podrà gaudir de l'espectacle Around the World al Gran Teatre Imperial de la Xina.
David Garcia, director general de negoci de PortAventura World
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla