Notícies
Foto: Most Wanted Studio
11 de maig del 2021
La productora d'Altafulla 'Most Wanted Studio' impulsa una campanya de micromecenatge per al seu nou projecte
Es tracta d'un film d'animació que posa llum sobre una afectació tan comuna i a vegades tan desconeguda com un ictus
La productora audiovisual 'Most Wanted Studio', assentada a Altafulla, busca la complicitat dels amants del 7è art, dels filantrops o simplement de persones que vulguin posar el seu granet de sorra a un projecte singular fet amb el cor, per tirar endavant la seva última producció.

Per fer-ho, han engegat una campanya de micromecenatge o crowdfunding a través de la plataforma en línia Verkami. Busquen la col·laboració ciutadana per acabar de finançar el seu últim projecte, el curtmetratge d'animació 'Codi Ictus'. Fa tan sols una setmana que la iniciativa està en marxa i ja compten amb més del 30% del que necessiten, que són 3.500 €, recaptat. I si assoleixen el 100% d'aquesta quantitat podran ampliar-la i donar-ne el 10% a la Fundació Ictus. La productora del film, Belinda Bonan, ha parlat d'aquest crowdfunding al programa L'Hora Local d'aquesta casa.

Bonan ha explicat que el seu és un projecte que pretén posar sobre la taula què és un ictus i quines conseqüències té per a les persones que el pateixen i per les seves famílies. Però també vol ser una eina perquè aquell que es miri el film aprengui a detectar-los i saber actuar ràpidament per avisar als equips mèdics i poder evitar-los. És el que es coneix com donar un codi ictus. Igualment lamenta que no se'n parli prou d'una afectació que es dóna amb una freqüència molt elevada, de fet, cada 6 minuts hi ha una persona que en pateix un. És per això que tiren endavant aquest projecte que, alhora, porta el segell d'Altafulla arreu.

Ara mateixa el curt 'Codi Ictus' es troba en fase de producció, s'estan digitalitzant les animacions, quadre a quadre, de cadascun dels dibuixos fets a mà, amb aquarel·la sobre paper. Posteriorment s'entrarà en fase de postproducció i es calcula que al juny el muntatge estarà enllestit. Des d'aleshores fins al setembre es confia a acabar de polir els últims serrells i, finalment poder-la moure per festivals a inicis de l'any vinent.

Per veure-la a Altafulla encara caldrà esperar un temps, si bé , el que ja tenim data per veure és l'anterior producció els altafullencs, 'Me, a monster?' que s'estrenarà a casa el pròxim 29 de maig. Serà a les antigues escoles Teresa Manero, a les 12h.
Belinda Bonan, productora de The Most Wanted Studio
Belinda Bonan, productora de The Most Wanted Studio
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla